Paintball & Survival

Schoolreisjes voor het voortgezet onderwijs

Paintball & Survival

Klauteren over de hoge touwbrug en gekleurde verfspetters op je overall zijn enkele elementen van een uniek outdoor schoolreisje!
De leukste onderdelen van het paintballen en de stoere survival samengevoegd tot een uniek paintball en survival schoolreisje. Deze activiteit is ideaal voor leerlingen tussen de 12 en 18 jaar. Je speelt paintball en gaat stoere survivalonderdelen doen. Halverwege worden de groepen gewisseld en gaat iedereen de andere activiteit doen. Leuk voor een jaarafsluting, werkweek of introductiedag voor het voortgezet onderwijs, waarbij de leerlingen elkaar beter leren kennen en elkaars kwaliteiten kunnen benutten.

Organisatie

Na een ontvangst en welkomstwoordje door de instructeurs, verdelen we de leerlingen in teams. De helft van de groep start met de uitdagende survival activiteiten en de andere helft van de groep gaat paintballen. Verover de vlag van het andere team terwijl je dekking krijgt van je eigen teamgenoten. Daarna worden de groepen omgewisseld en start de tweede helft van het programma. Aan het einde wordt het uitje afgesloten door de Rofra instructeurs.

Tijdsduur: 2,5 uur
Min. aantal personen: 25

Paintball

 • 75 minuten speeltijd onder professionele begeleiding van een Rofra instructeur.
 • Inclusief overall, gezichtsmasker en paintballgeweer.
 • Paintballvelden vol schuilmogelijkheden, zoals bunkers en loopgraven.

Survival

 • De Survival bestaat uit drie uitdagende onderdelen:
  • Catcrawl: een grote klim- en klauterbaan met uitdagende hindernissen.
  • Hoge touwbrug: kruis elkaar op grote hoogte, niet in het net vallen!
  • Speleo: als echte avonturiers door het ondergronds gangenstelsel.

Prijzen

25 t/m 50 pers.51 t/m 100 pers.vanaf 101 pers.
Kinder paintball & survival
(8 t/m 13 jaar)
€ 26,50€ 25,50op aanvraag
Junior Paintball & survival
(14 t/m 17 jaar)
€ 29,00€ 27,50op aanvraag

Alle prijzen zijn per persoon en inclusief BTW en verplichte standaard ongevallenverzekering.

Tip

 • Doe je liever 1 van de 2 onderdelen? Neem dan een kijkje bij het Paintball of Survival schoolreisje.
 • Sluit jullie schoolreisje af met een gezellige barbecue. Deze barbecue is speciaal samengesteld voor scholieren en erg leuk als afsluiting van de introductiedag voor het voortgezet onderwijs.

Opmerkingen

 • Vanaf 14 jaar is het mogelijk om Junior Paintball te doen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
 • Paintball bij Rofra is een van de meest duurzame en verantwoorde activiteiten. De verfballetjes zijn biologisch afbreekbaar.
 • Het paintballterrein ligt in Valkenswaard, vlakbij Eindhoven. Het terrein ligt in een bosgebied met diverse natuurlijke schuilmogelijkheden maar is ook voorzien van schotten en andere uitdagende attributen. Er zijn 3 verschillende velden waarop gepaintballd kan worden.
 • Rofra is Vebon TÜV gecertificeerd. Jullie schoolreisje is bij ons dus in goede handen!

Jullie zijn van harte welkom!

Hebben we je interesse gewekt en wil je graag een keer vrijblijvend kijken of wij de juiste partij zijn voor jullie jaarlijks terugkerend schoolreisje? Dan ben je natuurlijk van harte welkom! Je kunt ons bellen op 040 – 204 25 93  of mailen naar info@rofra.nl. Graag tot ziens!