Veilig schoolreisje

Veilig

Wij vinden het belangrijk dat de veiligheid voorop staat. Je bent tenslotte met andersmans kinderen onderweg. Daarom vinden wij een veilig schoolreisje extra belangrijk. Wij zijn dan ook al sinds 2001 TÜV gecertificeerd. Dit betekent dat Rofra beschikt over een gedocumenteerd veiligheidssysteem conform de TÜV-VeBON veiligheidsnorm. Deze norm stelt strenge eisen aan zowel inkoop en onderhoud van materiaal, evenals aan begeleiding en instructie van groepen.

Kwaliteit

Zorgdragen voor kwalitatief hoogwaardige diensten is één van de belangrijkste doelstellingen van ons bedrijf. Mede daarom is Rofra aangesloten bij VeBON, de Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland. Deze vereniging stelt kwaliteitseisen aan haar leden bij het organiseren van sportieve activiteiten. Tevens is Rofra lid van Recron.

Duurzaam

Aangezien wij veel in de natuur doen willen we graag iets terug doen voor de natuur en dat doen we door duurzaam ondernemen. Zo hebben we douches met een sensor en overal ledverlichting. We scheiden afval nauwkeurig en we kopen groene producten. Ook zijn onze verfballetjes biologisch afbreekbaar en we gebruiken geen CO2 maar luchtdruk voor de druk op onze paintballgeweren.

VeBON                                      TüV gecertificeerd

 

Recron