Paintball

Schoolreisjes voor het voortgezet onderwijs

Paintball

Gekleurde verfspetters en schuilen achter bunkers zijn enkele ingrediënten voor een avontuurlijk paintball uitje!
Paintball is een ludieke activiteit die plaatsvindt in de bossen op het eigen outdoorterrein van Rofra. In teams strijden de leerlingen tegen elkaar. Welk team verovert als eerste de vlag? Gaat het om snelheid of de juiste tactiek? Een populaire activiteit voor de leerlingen waarbij ze een team moeten vormen en samenwerking centraal staat. Ideaal als activiteit voor een werkweek of introductiedag voor scholen.

Organisatie

Na het ontvangst op het outdoorterrein en het welkomstwoordje door de instructeurs van Rofra, krijgen de leerlingen een overall om aan te doen en een gezichtsmasker om de ogen te beschermen. Na een duidelijke instructie over de veiligheid en het materiaal gaat de activiteit van start. De leerlingen strijden in teams tegen elkaar en doen onder begeleiding van de instructeur diverse leuke paintball spellen.

Tijdsduur: 1,5 uur
Min. aantal personen: 25

Paintball

 • Begeleiding door een professionele instructeur.
 • Ideaal voor leerlingen tussen de 12 en 18 jaar.
  • Afhankelijk van de leeftijd wordt er kinderpaintball (12 t/m 14 jr) of junior paintball (> 14 jr) gespeeld.
 • Inclusief overall en gezichtsmasker.
 • Paintballveld vol schuilmogelijkheden.

Prijzen

25 t/m 50 pers.51 t/m 100 pers.vanaf 101 pers.
Kinder paintball€ 15,50€ 14,50op aanvraag
Junior Paintball€ 19,00€ 17,50op aanvraag

Alle prijzen zijn per persoon en inclusief BTW en verplichte standaard ongevallenverzekering.

Tips

 • Voor een compleet programma als introductiedag voor scholen kun je het paintballen perfect combineren met de uitdagende Survival of het Kanovaren.
 • Sluit jullie schoolreisje af met een gezellige barbecue. Deze barbecue is speciaal samengesteld voor scholieren.

Opmerkingen

 • Paintball bij Rofra is een van de meest duurzame en verantwoorde activiteiten. De verfballetjes zijn biologisch afbreekbaar.
 • Het paintballterrein ligt in Valkenswaard, vlakbij Eindhoven. Het terrein ligt in een bosgebied met diverse natuurlijke schuilmogelijkheden maar is ook voorzien van schotten, forts en andere uitdagende attributen. Er zijn 3 verschillende velden waarop gepaintballd kan worden.
 • Rofra is Vebon TÜV gecertificeerd. Jullie schoolreisje is bij ons dus in goede handen!

Jullie zijn van harte welkom!

Hebben we je interesse gewekt en wil je graag een keer vrijblijvend kijken of wij de juiste partij zijn voor jullie jaarlijks terugkerend schoolreisje? Dan ben je natuurlijk van harte welkom! Je kunt ons bellen op 040 – 204 25 93  of mailen naar info@rofra.nl. Graag tot ziens!