Personenvervoer Schoolreisje

Geen personenvervoer? Dat is bij ons geen probleem! Schoolreisje Nederland is onderdeel van Rofra Valkenswaard. Rofra beschikt over een eigen wagenpark waardoor het personenvervoer schoolreisje geen enkel probleem voor ons is. Daarom kunnen wij het vervoer van en naar de gewenste locatie tegen een aantrekkelijk tarief verzorgen. Dit is mogelijk voor zowel kleine als grote groepen. Tevens werken wij met een gerenommeerde partner om grotere groepen te vervoeren.

Vraag gerust naar de mogelijkheden voor personenvervoer schoolreisje, wij denken graag met je mee!

Naast het vervoer naar en van jullie eigen locatie, is het ook mogelijk om tussen onze locaties vervoer te regelen. Zo kun je een leuke survival combineren met een kanotocht op de Dommel of een paintball activiteit met onze zeskamp en dan regelen wij kosteloos het tussentijdse vervoer tussen de locaties.

Overnachten jullie op een locatie in de omgeving? Bijvoorbeeld bij de Bergerhoeve, W’tjewel, de Hoof of hostel Harba Lorifa? Dan kunnen wij ook het vervoer regelen van jullie overnachtingslocatie naar onze activiteitenlocatie(s). Of wij kunnen met bepaalde activiteiten naar jullie eigen locatie toekomen.

 

Schoolreisje op eigen locatie

Wil je liever dat we met de activiteit(en) naar jullie school of andere eigen locatie (in de buurt) toe komen? Dan kan dat ook! Neem vrijblijvend contact op voor de activiteiten die we als schooluitje op jullie eigen locatie kunnen uitvoeren. Wil je hierover meer informatie dan kun je het beste even mailen naar info@rofra.nl of bellen naar 040 204 25 93.
We helpen je graag! Omdat Schoolreisje Nederland onderdeel is van Rofra Sportieve Arrangementen hebben wij een erg breed aanbod. Neem vooral een kijkje op www.rofra.nl voor ons complete activiteitenaanbod. Wellicht zie je daar nog een andere activiteit die wellicht geschikt is als schooluitje op eigen locatie!