Schoolkampen

schoolkamp in valkenswaard

Schoolkamp in Valkenswaard

Wil je een werkweek of schoolkamp in Valkenswaard of directe omgeving organiseren? Ook dat doen wij bij Rofra! Naast het organiseren van alle schoolreisjes kunnen we ook complete schoolkampen en werkweken organiseren. Het schoolkamp of de werkweek bestaat uit allerlei leuke activiteiten zoals kanovaren, klimmen, survival, en/of tablet (speur)tochten. Je hoeft niet meer naar de Ardennen om te genieten van de natuur en om leuke en uitdagende activiteiten te gaan doen. Ook overnachtingen met of zonder eten kunnen wij voor je regelen. Zo kun je verblijven in een groepsaccommodatie, camping, blokhut of hostel.

We denken graag met je mee om een uniek schoolkamp of werkweek voor je te organiseren. Zo kunnen wij voor jullie een compleet schoolkamp samenstellen, passend bij jullie doelen. De prijzen zijn afhankelijk van de soort en het aantal activiteiten. Daarnaast is ook het aantal dagen en wel of niet inclusief eten en drinken van invloed op de prijs. Tenslotte natuurlijk ook de accommodatie die je graag zou willen. Graag maken we daarvoor een passend voorstel afgestemd op jullie wensen. Het personenvervoer kunnen we ook voor jullie verzorgen, maar dit mag je natuurlijk ook zelf regelen. We zijn erg flexibel en denken graag met je mee.

Schoolkamp in Valkenswaard

Harba Lorifa

Aan de rand van de bossen in Valkenswaard, te midden van een groot sportpark, ligt Bosherberg & Hostel Harba Lorifa. Zij beschikken over ongeveer 150 slaapplaatsen. De locatie is ideaal voor school- en sportgroepen.

Schoolkamp in Valkenswaard - Groepsaccommodatie Heideven

Heideven

Jeugd- en toeristisch verblijf Heideven is gelegen in de Limburgse gemeente Kleine-Brogel, een deelgemeente van Peer, op de rand van een uitgestrekt bosgebied.

Heideven biedt met haar gloednieuwe complex te midden van de natuur, comfort, rust, ruimte en stilte om heerlijk van de omgeving te genieten.

Schoolkamp in Valkenswaard - Groepsaccommodatie Bergerhoeve

De Berger Hoeve

Landgoed de Berger Hoeve beschikt over twee vakantieboerderijen:

  • De Eikenberg, geschikt voor groepen tot 60 personen.
  • ’t Koetshuis, geschikt voor groepen tot 30 personen.

De accommodaties bevinden zich midden in de bossen, maar toch dichtbij het centrum van Bergeijk. Ideaal voor schoolkampen.

Groepsaccommodatie Weetjewel

Weetjewel

Groepsaccommodatie en minicamping W’tjewel biedt slaapgelegenheid tot 120 personen. W’tjewel is gelegen tussen Eersel en Bergeijk. De locatie is ideaal voor schoolgroepen.

Groepsaccommodatie Dommelvallei

Camping Dommelvallei

Camping Dommelvallei heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden voor groepen. Een vakantiehuis, groepsaccommodaties, chalets of boogtenten behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn de slaapplekken per accommodatie maximaal voor 6, 8 of 16 personen.

Camping Dommelvallei is gelegen in het buitengebied van Valkenswaard.

De Hoof Someren

De Hoof groepsaccommodaties

De Hoof is gelegen in Someren en is een fantastische locatie voor grote groepen. Zij bieden overnachtingsmogelijkheden voor groepen van 70 tot en met 500 personen. Ook is het mogelijk om complete arrangementen inclusief catering af te nemen. Door de grote mooie locatie kunnen wij bijvoorbeeld ook de zeskamp, of de Robinson Spelen.