Op locatie

Schoolreisjes op locatie

Schooluitje op eigen locatie

Willen je liever dat we naar jullie school of andere eigen locatie (in de buurt) toe komen? Een schoolreisje, sportdag of speldag op jullie locatie? Dan kan dat ook! Hieronder staan een aantal activiteiten die we als schooluitje op eigen locatie kunnen uitvoeren. Wil je hierover meer informatie dan kun je het beste even mailen naar info@rofra.nl of bellen naar 040 204 25 93.
We helpen je graag! Omdat Schoolreisje Nederland onderdeel is van Rofra Sportieve Arrangementen hebben wij een erg breed aanbod. Neem vooral een kijkje op www.rofra.nl voor ons complete activiteitenaanbod. Wellicht zie je daar nog een andere activiteit die wellicht geschikt is als schooluitje op eigen locatie!

Sterrenslag rokvoetbal

Sterrenslag

Een ludieke zeskamp met allerlei sportieve sport- en spelactiviteiten, waaronder een opblaasbare hindernisbaan, rokvoetbal en skippy race. De zeskamp is uit te breiden met meerdere of andere onderdelen. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Prijs: € 18,00 p.p.
(Meerprijs is afhankelijk van de locatie)
(Te boeken vanaf 25 personen)

Fietsverhuur voor scholen

Fietsverhuur

Het is mogelijk om kickbikesteps, fietsen, tandems en/of mountainbikes te huren, die wij komen bezorgen op jullie locatie. Je kunt dan zelf een route in de omgeving gaan fietsen of steppen.

Prijs: Vanaf € 9,50 p.p.
(Meerprijs is afhankelijk van de locatie)
(Te boeken vanaf 20 personen)

klassenuitje basisschool

Robinson Spelen

Diverse spelonderdelen gebaseerd op de avonturen van Robinson Crusoë. Welk team beschikt over de beste vaardigheden om te overleven op een onbewoond eiland en ontrafeld als eerste het geheim van Robinson Crusoë? Deze leuke activiteit kan fungeren als schooluitje op eigen locatie.

Prijs: € 12,50 p.p.
(Meerprijs is afhankelijk van de locatie)
(Te boeken vanaf 10 personen)