The Target

Schoolreisje voor het beroepsonderwijs

The Target – Citygame schoolreisje

Een ludieke interactief citygame schoolreisje met tablets waarbij de politieteams het gangsterteam moeten uitschakelen!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor de leerlingen en wil je een keer wat anders, zoals een schoolreisje met tablet spel? Dan is de Target game het ideale schooluitje. The Target is een spannend achtervolgingsspel, dat wordt gespeeld in het centrum van Valkenswaard. Een gevaarlijke gangster is ontsnapt uit de gevangenis. De 3 politieteams openen de jacht op het gangsterteam. Hun wapens zijn een tablet en de satellieten boven de stad. Tijdens het spel krijg je hints, tips en kun je bijvoorbeeld virtuele bommen droppen! Het doel van de gangster: €1.000.000 verdienen door het plegen van misdaden in de stad. Kunnen de politieteams de gangster uitschakelen voordat hij zijn ’target’ heeft bereikt? Een niet te missen achtervolgingsspel in de binnenstad!

Wil jij liever de politie of de gangster zijn?

Organisatie

Na een duidelijke instructie over het spel, brengen we jullie samen met de instructeur naar het centrum van Valkenswaard. Hierna delen we de teams in en gaat iedereen op pad. Eén team is de gangster en het uiteindelijke doel voor de gangster is 1 miljoen euro binnenhalen. De politieteams proberen dit te voorkomen door informatie die zij regelmatig ontvangen via de tablet over de gangsters. Zo wordt er informatie verspreid over wanneer een gangster een item heeft gepakt, een inbraak heeft gepleegd en als een ander team op de gangster heeft geschoten. Ook wordt elke 6 minuten de locatie van de gangster weergegeven. Het spel eindigt wanneer een van de politieteams het gangsterteam heeft gevangen. Er is 1,5 uur speeltijd en het is dus mogelijk dat het spel meerdere malen wordt gespeeld.

Tijdsduur: 2 uur
Min. aantal personen: 12

The Target

  • Moderne versie van politie en boefje
  • 1,5 uur speelplezier onder begeleiding van een Rofra instructeur
  • De speellocatie is in het centrum van Valkenswaard
  • Inclusief 1 tablet per team

Prijzen

12 t/m 25 pers.26 t/m 50 pers.vanaf 51 pers.
The Target voor scholen€ 19,00€ 18,00€ 17,00

Alle prijzen zijn per persoon en inclusief BTW en verplichte standaard ongevallenverzekering.

Tip

  • De Target Game is erg leuk om nog te combineren met een kanotocht of zeskamp!

Opmerking

  • Bij grote groepen wordt het spel gespeeld in twee aparte groepen.

Jullie zijn van harte welkom!

Hebben we je interesse gewekt en wil je graag een keer vrijblijvend kijken of wij de juiste partij zijn voor jullie jaarlijks terugkerend schoolreisje? Dan ben je natuurlijk van harte welkom! Je kunt ons bellen op 040 – 204 25 93  of mailen naar info@rofra.nl. Graag tot ziens!