Survival

Schoolreisje voor het beroepsonderwijs

Survivaldag voor scholen

Beleef unieke outdoormomenten met het survival schooluitje!
Angsten overwinnen in het ondergrondse gangenstelsel, de catcrawl trotseren of de hoogte in op de tokkeltoren. Ideaal als een actief schoolreisje maar ook geschikt voor een werkweek of een kennismakingsdag, waarbij iedereen elkaar en elkaars kwaliteiten leert kennen. Onder begeleiding van enthousiaste en professionele Rofra instructeurs gaan de leerlingen zelf actief aan de slag op het outdoorterrein op deze leuke survivaldag voor scholen.

Organisatie

De leerlingen verzamelen op het outdoorterrein van Rofra, waarna de Rofra instructeurs hen verwelkomen. Hierna volgt een korte uitleg van de dag en worden de leerlingen opgedeeld in groepen van ongeveer 15 personen. In deze groepen beleven de leerlingen vier uitdagende outdoor activiteiten tijdens het survival schoolreisje. Na de laatste activiteit worden alle leerlingen weer bij elkaar verzameld en wordt de dag afgesloten door de instructeurs van Rofra.

Tijdsduur: 2 uur
Min. aantal personen: 25

Survival

De survival bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Tokkelen: na een klim door de toren kom je bovenop een 9 meter hoge toren. Nadat de instructeur je heeft beveiligd, spring je naar beneden en maak je een diagonale afdaling over de kabelbaan.
  • Catcrawl: een grote klim- en klauterbaan met allerlei uitdagende hindernissen. Wie van jullie is het snelste?
  • Hoge touwbrug: kruis elkaar op grote hoogte, niet in het net vallen!
  • Speleo: een echt ondergronds gangenstelsel in de bossen van Valkenswaard

Het is ook mogelijk om de survival uit te breiden met extra onderdelen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Prijzen

25 t/m 50 pers.51 t/m 100 pers.vanaf 101 pers.
Survival € 17,50€ 16,50op aanvraag
Extra uur€ 5,50€ 5,50op aanvraag

Alle prijzen zijn per persoon en inclusief BTW en verplichte standaard ongevallenverzekering.

Tips

  • Het programma duurt ongeveer 2 uur en is uit te breiden tot een dagvullend arrangement. Zo is het mogelijk om deze activiteit te verlengen met allerlei extra onderdelen of te combineren met een kanotocht of een paintball arrangement.
  • Sluit jullie schoolreisje af met een gezellige barbecue speciaal samengesteld voor scholen.

Jullie zijn van harte welkom!

Hebben we je interesse gewekt en wil je graag een keer vrijblijvend kijken of wij de juiste partij zijn voor jullie jaarlijks terugkerend schoolreisje? Dan ben je natuurlijk van harte welkom! Je kunt ons bellen op 040 – 204 25 93  of mailen naar info@rofra.nl. Graag tot ziens!