Sterrenslag

Schoolreisje voor het beroepsonderwijs

Sterrenslag

Een ludieke zeskamp voor scholen bestaande uit activiteiten waarbij samenwerking, behendigheid en snelheid samenkomen!
In teams gaan de leerlingen op een sportieve manier de strijd met elkaar aan. Zowel bij sport- en spelactiviteiten worden uithoudingsvermogen, doorzettingsvermogen en teambuilding getest. Een superleuk en sportieve zeskamp voor scholen bij Rofra in Brabant (Valkenswaard, omgeving Eindhoven) of op jullie eigen locatie.

Organisatie

Rofra verdeelt de leerlingen in teams van circa 12 personen. De teams strijden aan de hand van een roulatieschema tegen elkaar op de verschillende luchtkussens en sport- en spelactiviteiten. De Sterrenslag activiteiten worden begeleid door professionele Rofra instructeurs. Voor de lage risico onderdelen worden in overleg de leerkrachten van jullie school ingezet.

Tijdsduur: 2 uur
Min. aantal personen: 25

Activiteiten

  • Opblaasbare hindernisbaan: Klimmen en klauteren over deze hindernisbaan vol lucht
  • Rokvoetbal: Een hilarisch potje voetbal met grote rokken aan
  • Pictionary: Welk team maakt de beste tekeningen met een reuze potlood?
  • Touwtrekken: Welk team is het sterkste?
  • Skippy en funslang: Samen al stuiterend door het parcours
  • Letterpakkenspel: Wie weet de meeste antwoorden te geven?

Wil je liever andere activiteiten of meerdere onderdelen tijdens deze zeskamp voor scholen? Dat kan! Je kunt hierbij denken aan de spectaculaire buikschuifbaan, levend tafelvoetbal of sumo worstelen. Vraag naar de mogelijkheden en een aangepaste prijsopgave.

Prijzen

25 t/m 50 pers.51 t/m 100 pers.vanaf 101 pers.
Sterrenslag€ 21,00€ 18,50op aanvraag
Extra of andere onderdelenop aanvraagop aanvraagop aanvraag

Alle prijzen zijn per persoon en inclusief BTW en verplichte standaard ongevallenverzekering.

Tip

  • Sluit jullie schoolreisje af met een heerlijke barbecue, speciaal samengesteld voor scholen!

Opmerking

  • Deze zeskamp voor scholen wordt op een groot grasveld gespeeld. De thuislocatie van Rofra is gelegen in Valkenswaard, Noord Brabant. Indien gewenst kunnen wij ook met de Sterrenslag naar uw locatie komen, mits aan de volgende voorwaarden wordt voldaan. Een groot grasveld, 2000 Watt per luchtkussen en een wateraansluiting in de buurt. Mocht ter plaatse de hoeveelheid stroom niet voldoende zijn, kunnen we tegen een geringe vergoeding zorgdragen voor een aggregaat. Voor een zeskamp op locatie is een meerprijs verbonden. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Jullie zijn van harte welkom!

Hebben we je interesse gewekt en wil je graag een keer vrijblijvend kijken of wij de juiste partij zijn voor jullie jaarlijks terugkerend schoolreisje? Dan ben je natuurlijk van harte welkom! Je kunt ons bellen op 040 – 204 25 93  of mailen naar info@rofra.nl. Graag tot ziens!