De Smokkelaar

Schoolreisje voor het beroepsonderwijs

De Smokkelaar

Een interactieve, ludieke wandeltocht met tablet. Helpen jullie de politie de drugsdealer te ontmaskeren?

Zijn jullie op zoek naar een interactief en leuk schooluitje? Bij dit recreatieve uitje gaan jullie proberen om een drugsbende op te rollen met behulp van een spel op een tablet. In natuurgebied de Malpie is wederom een drugsvondst gedaan en de buurtbewoners zijn het zat. Zij hebben de politie ingeschakeld om de drugsbende op te rollen. Helaas heeft de politie geen extra mankracht meer, maar hebben ze een aantal tablets beschikbaar gesteld, zodat jullie kunnen helpen om de drugsbende op te rollen.

Er zijn een aantal verdachten in het spel, welk team beantwoordt de meeste vragen goed en komt erachter wie er gearresteerd kan worden en welke soort drugs het meest wordt gesmokkeld?

Organisatie

Na een duidelijke instructie over de activiteit, worden er teams gemaakt van ongeveer 5-7 personen. Hierna gaat iedereen met zijn eigen team op pad.
Iedereen loopt hierbij een andere route, maar je komt de andere teams onderweg wel tegen. Ook krijg je allerlei opdrachten en vragen over de verdachten in het spel en is het slim om zoveel mogelijk te noteren. Bij terugkomst op het evenemententerrein van Rofra wordt er gekeken wie de winnaar is en wordt de activiteit afgesloten.

Tijdsduur: 2 uur
Min. aantal personen: 12

De Smokkelaar

  • Interactieve wandeltocht met tablet met vragen en opdrachten over drugssmokkel
  • Inclusief 1 tablet per team
  • Begin- en eindpunt van de tocht is bij het evenemententerrein van Rofra

Prijzen

10 t/m 25 pers.26 t/m 50 pers.vanaf 51 pers.
de Smokkelaar€ 16,50€ 15,00op aanvraag

Alle prijzen zijn per persoon en inclusief BTW en verplichte standaard ongevallenverzekering.

Tip

  • Sluit jullie schoolreisje af met een heerlijke barbecue, speciaal samengesteld voor scholen.
  • Voor een compleet dagprogramma, zou je de Smokkelaar kunnen combineren met bijvoorbeeld het Kanovaren.

Opmerking

  • Per tablet wordt er € 50,00 contante borg gevraagd. Deze krijg je bij inlevering van de tablets in de juiste staat weer retour.

Jullie zijn van harte welkom!

Hebben we je interesse gewekt en wil je graag een keer vrijblijvend kijken of wij de juiste partij zijn voor jullie jaarlijks terugkerend schoolreisje? Dan ben je natuurlijk van harte welkom! Je kunt ons bellen op 040 – 204 25 93  of mailen naar info@rofra.nl. Graag tot ziens!