Sterrenslag

Schoolreisje basisonderwijs

Zeskamp voor kinderen

Een ludieke zeskamp voor scholen bestaande uit activiteiten waarbij samenwerking, behendigheid en snelheid samenkomen!
In teams gaan de leerlingen op een sportieve manier de strijd met elkaar aan. Zowel bij sport- en spelactiviteiten worden uithoudingsvermogen, doorzettingsvermogen en teambuilding getest. Deze zeskamp voor kinderen is een superleuk en sportief schoolreisje in Brabant, ten zuiden van Eindhoven of op jullie eigen locatie.

Organisatie

De instructeur verdeelt de kinderen in teams van circa 12 personen. De teams strijden aan de hand van een roulatieschema tegen elkaar op de verschillende luchtkussens en sport- en spelactiviteiten. De Sterrenslag activiteiten worden begeleid door professionele Rofra instructeurs. Voor de lage risico onderdelen worden in overleg de leerkrachten van uw school ingezet.

Tijdsduur: 2 uur
Min. aantal personen: 25

Activiteiten

  • Opblaasbare Hindernisbaan –  Klimmen en klauteren over deze hindernisbaan vol lucht
  • Rokvoetbal – Een hilarisch potje voetbal in een grote opblaasbare kooi
  • Estafette Run – Welk team haalt het snelste de finish?
  • Jenga XXL  met strafregels – Wie legt de laatste steen voordat de toren omvalt?
  • Touwtrekken – Welk team is het sterkste?
  • Twister XXL – Wie valt er als eerste om?

Wil je liever andere activiteiten of meerdere onderdelen? Dat kan! Je kunt hierbij denken aan de spectaculaire buikschuifbaan, levend tafelvoetbal of sumo worstelen. Vraag naar de mogelijkheden en een aangepaste prijsopgave.

Prijzen

25 t/m 50 pers.51 t/m 100 pers.vanaf 101 pers.
Sterrenslag€ 21,00€ 18,50op aanvraag
Extra of andere onderdelenop aanvraagop aanvraagop aanvraag

Alle prijzen zijn per persoon en inclusief BTW en verplichte standaard ongevallenverzekering.

Tip

  • Je kunt de zeskamp voor kinderen ook combineren met een leuke kanotocht. Neem een kijkje bij: Kano & Sterrenslag
  • Wist je dat je jullie schooluitje ook gezellig af kunt sluiten met een heerlijke barbecue? Voor scholen hebben wij een speciale barbecue samengesteld.

Opmerkingen

  • Deze zeskamp voor scholen wordt op een groot grasveld gespeeld. De thuislocatie van Rofra is gelegen in Valkenswaard, Noord Brabant. Indien gewenst kunnen wij ook met de Sterrenslag naar uw locatie komen, mits aan de volgende voorwaarden wordt voldaan: een groot grasveld, 2000 Watt per luchtkussen en een wateraansluiting in de buurt. Mocht ter plaatse de hoeveelheid stroom niet voldoende zijn, kunnen we tegen een geringe vergoeding zorgdragen voor een aggregaat. Aan de Sterrenslag op locatie is wel een meerprijs verbonden.

Jullie zijn van harte welkom!

Hebben we je interesse gewekt en wil je graag een keer vrijblijvend kijken of wij de juiste partij zijn voor jullie jaarlijks terugkerend schoolreisje? Dan ben je natuurlijk van harte welkom! Je kunt ons bellen op 040 – 204 25 93  of mailen naar info@rofra.nl. Graag tot ziens!