Robinson Kids

Schoolreisje basisonderwijs

Robinson Kids

Een schoolreisje voor echte avonturiers!

Bij de Robinson Kids ga je samen met je klasgenootjes op avontuur. Jullie zijn aangekomen op een onbewoond eiland, waar jullie allerlei avontuurlijke opdrachten gaan doen. Jullie gaan het dagboek van Robinson Crusoë volgen. Het doel is om ingewikkelde raadsels te ontrafelen en spannende opdrachten uit te voeren! Het expeditie Robinson schoolreisje is een ideaal uitje voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar.

Organisatie

Het Robinson Kids schoolreisje is voor de echte avonturiers en bestaat uit allerlei avontuurlijke spelopdrachten met een lage intensiteit.
De kinderen worden ontvangen op het evenemententerrein van Rofra en welkom wordt geheten door de instructeurs. De groep wordt in verschillende teams verdeeld. Samen met je team ga je op pad om verschillende spannende opdrachten te voltooien uit het dagboek van Robinson Crusoë.

Tijdsduur: 1,5 uur
Min. aantal personen: 10

Robinson Kids

Activiteiten:

  • Hut bouwen van bamboe.
  • Proviand schieten met echte kinderpaintball geweren.
  • Ingrediënten bij elkaar sprokkelen op de draaitafel.
  • Een waterbaan bouwen van bamboe.

Inclusief:

  • Professionele begeleiding van een Rofra instructeur.

Prijzen

Vanaf 10 pers.
Robinson Kids€ 12,50
CateringOntvangst met ranja
€ 1,00
Chips en drinken
€ 1,50
Friet, snack en ranja
€ 5,50 p.p

Alle prijzen zijn per persoon en inclusief BTW en verplichte standaard ongevallenverzekering.

Tip

  • Het is mogelijk om de Robinson Kids te combineren met een van onze andere activiteiten voor basisscholen, zoals het kanovaren of de Survival!

Opmerking

  • Het evenemententerrein van Rofra beschikt over een prachtig uitgestrekt grasveld. Het ligt bij het kantoor aan de Molenstraat 203a in Valkenswaard, vlakbij de Venbergse Watermolen!
  • Het is ook mogelijk om deze activiteit op jullie eigen locatie te verzorgen. Hier zit wel een meerprijs aan verbonden. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Jullie zijn van harte welkom!

Hebben we je interesse gewekt en wil je graag een keer vrijblijvend kijken of wij de juiste partij zijn voor jullie jaarlijks terugkerend schoolreisje? Dan ben je natuurlijk van harte welkom! Je kunt ons bellen op 040 – 204 25 93  of mailen naar info@rofra.nl. Graag tot ziens!