Robinson Kids

Schoolreisje basisonderwijs

Robinson Kids

Een schoolreisje voor echte avonturiers!
Bij de Robinson Kids ga je samen met je klasgenootjes op avontuur. Jullie zijn op een eiland net zoals Robinson Crusoë. Op dit eiland moeten jullie overleven en op zoek naar de schat door allerlei avontuurlijke opdrachten te gaan doen. Zo gaan jullie een eigen hut bouwen. Jullie gaan schieten met paintballgeweren, de zeebenen worden getest en jullie gaan ingrediënten bij elkaar sprokkelen. Het Robinson Kids schoolreisje basisschool is een ideaal uitje voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar.

Organisatie schoolreisje basisschool

Het Robinson Kids schoolreisje is voor de echte avonturiers en bestaat uit allerlei avontuurlijke spelopdrachten met een lage intensiteit. De kinderen moeten wel goed samenwerken om de opdrachten juist te voltooien.
De kinderen worden ontvangen op het evenemententerrein van Rofra, gelegen aan de Molenstraat in Valkenswaard. Daar worden zij welkom geheten door de instructeurs. De groep wordt in verschillende teams verdeeld. Samen met een instructeur ga je met je team op pad om verschillende spannende opdrachten te voltooien uit het dagboek van Robinson Crusoë.

Tijdsduur: 1,5 uur
Min. aantal personen: 8

Robinson Kids

Activiteiten:

  • Hut bouwen van bamboe
  • Proviand schieten met echte kinderpaintball geweren
  • Ingrediënten bij elkaar sprokkelen op de draaitafel
  • Het testen van de zeebenen op een evenwichtsplaat

Inclusief:

  • Professionele begeleiding van een Rofra instructeur

Prijzen

Vanaf 8 pers.
Robinson Kids€ 15,50
CateringOntvangst met ranja
€ 1,50
Chips en drinken
€ 2,50

Alle prijzen zijn per persoon, inclusief BTW en verplichte standaard ongevallenverzekering.

Tip

  • Het is mogelijk om de Robinson Kids te combineren met een van onze andere activiteiten voor basisscholen, zoals het kanovaren of de Survival!

Opmerking

  • Het evenemententerrein van Rofra beschikt over een prachtig uitgestrekt grasveld. Het ligt bij het kantoor aan de Molenstraat 203a in Valkenswaard, vlakbij de Venbergse Watermolen en natuurpoort de Malpie!
  • Het is ook mogelijk om deze activiteit op jullie eigen locatie te verzorgen. Hier zit wel een meerprijs aan verbonden. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Jullie zijn van harte welkom!

Hebben we je interesse gewekt en wil je graag een keer vrijblijvend kijken of wij de juiste partij zijn voor jullie jaarlijks terugkerend schoolreisje? Dan ben je natuurlijk van harte welkom! Je kunt ons bellen op 040 – 204 25 93  of mailen naar info@rofra.nl. Graag tot ziens!