Kinderpaintball

Schoolreisje basisonderwijs

Paintball voor basisscholen

Gekleurde verfspetters en schuilen achter bunkers zijn enkele ingrediënten voor een avontuurlijk paintball uitje!
Paintball voor basisscholen, ook wel kinderpaintball genoemd, is een ludieke activiteit die plaatsvindt in de bossen op het eigen outdoorterrein van Rofra. In teams strijden de kinderen tegen elkaar. Welk team verovert als eerste de vlag? Gaat het om snelheid of de juiste tactiek? Een populaire activiteit voor de leerlingen waarbij ze een team moeten vormen en samenwerking centraal staat. Paintball voor basisscholen is een sportief en uitdagend schoolreisje.

Organisatie

Na het ontvangst op het outdoorterrein en het welkomstwoordje van de instructeurs van Rofra, krijgen de leerlingen een overall om aan te doen en een stoer masker om het gezicht te beschermen. Na een duidelijke instructie over de veiligheid en het materiaal gaat de activiteit van start. De leerlingen strijden in teams tegen elkaar en doen onder begeleiding van de instructeur diverse leuke paintball spelletjes.

Tijdsduur: 1,5 uur
Min. aantal deelnemers: 25

Kinderpaintball

  • Ideaal voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar
  • Onder begeleiding van een instructeur leuke paintball spelletjes doen
  • Gebruik van paintball shotgun geweren, waardoor het balletje wegschiet met een veer
  • Inclusief overall en gezichtsmasker

Prijzen

25 t/m 50 pers.51 t/m 100 pers.vanaf 101 pers.
Kinder paintball€ 15,50€ 14,50op aanvraag

Alle prijzen zijn per persoon en inclusief BTW en verplichte standaard ongevallenverzekering.

Tip

  • Voor een compleet dagprogramma kun je het paintballen perfect combineren met de stoere survival of het kanovaren.

Opmerkingen

  • Paintball bij Rofra is een van de meest duurzame en verantwoorde activiteiten. De verfballetjes zijn biologisch afbreekbaar.
  • Het paintballterrein ligt in Valkenswaard, vlakbij Eindhoven. Het terrein ligt in een bosgebied met diverse natuurlijke schuilmogelijkheden en schotten. Er zijn 3 verschillende velden waarop gepaintballd kan worden.
  • Rofra is Vebon TÜV gecertificeerd. Jullie schoolreisje is bij ons dus in goede handen!

Jullie zijn van harte welkom!

Hebben we je interesse gewekt en wil je graag een keer vrijblijvend kijken of wij de juiste partij zijn voor jullie jaarlijks terugkerend schoolreisje? Dan ben je natuurlijk van harte welkom! Je kunt ons bellen op 040 – 204 25 93  of mailen naar info@rofra.nl. Graag tot ziens!