Klimprogramma

Schoolreisjes voor het voortgezet onderwijs

Klimprogramma

Ervaar de kick en en voel de adrenaline van de hoogte met dit uitdagend klim schoolreisje!

Ben je op zoek naar een uitdagend schoolreisje? Kom dan klimmen bij Rofra. Bij het klim programma voor scholen gaan de leerlingen niet alleen de klimwand trotseren, maar ook abseilen vanaf 10 meter hoogte. Ten slotte wordt er als kers op de taart nog getokkeld! Dit alles gebeurt onder de deskundige begeleiding van Rofra instructeurs.

 

Organisatie

De leerlingen worden in drie groepen opgedeeld, waarna de activiteiten van start gaan. Bij het klimmen zijn er op de klimwand verschillende routes uitgezet, zodat er voor elk niveau een uitdaging is. Er wordt gewerkt in groepjes van 3 personen, waarbij er een klimmer, een zekeraar en remmer is. Iedereen krijgt een klimgordel aan en na een duidelijke instructie en controle kunnen de eerste klimmers omhoog.

Bij het abseilen krijgen de leerlingen eerst een instructie over het abseilen, waarna de instructeur de leerlingen een voor een aan het touw vast maakt en ze naar beneden coacht. Beneden staat een remmer klaar als back-up.

Tenslotte wordt er bij het tokkelen door een tunnelnet omhoog geklommen. Hierna klikt de instructeur de leerlingen vast aan de kabel en kunnen ze vervolgens de sprong in het diepe wagen.

Tijdsduur: 1,5 uur
Min. aantal personen: 25

Activiteiten

  • Klimmen: Op een 10 meter hoge toren zijn meerdere routes uitgezet met verschillende moeilijkheidsgraden.
  • Abseilen: Vanaf een 10 meter hoge toren naar beneden abseilen, durven jullie het aan?
  • Tokkelen: Na een klim door het tunnelnet naar 9 meter hoogte, maak je vastgeklikt aan de kabel de sprong in het diepe.

 

  • Inclusief professionele begeleiding van Rofra instructeurs.
  • Inclusief alle benodigde klimmaterialen.

Prijzen

25 t/m 50 pers.51 t/m 100 pers.vanaf 101 pers.
Klimprogramma
(min. lengte 1.50 m)
€ 15,00€ 13,50€ 12,50

Alle prijzen zijn per persoon en inclusief BTW en verplichte standaard ongevallenverzekering.

Tip

Opmerkingen

  • De minimale leeftijd voor deelname aan dit programma is 16 jaar.
  • De minimale lengte voor deelname aan dit programma is 1.50 m.

Jullie zijn van harte welkom!

Hebben we je interesse gewekt en wil je graag een keer vrijblijvend kijken of wij de juiste partij zijn voor jullie jaarlijks terugkerend schoolreisje? Dan ben je natuurlijk van harte welkom! Je kunt ons bellen op 040 – 204 25 93  of mailen naar info@rofra.nl. Graag tot ziens!