Bumperball

Schoolreisjes voor het voortgezet onderwijs

Bumperbal – Een leuk uitje voor scholen

Bumperball, een ludieke sensatie op voetbalgebied met grote luchtballen!
Een potje voetballen, maar dan nét even anders. Wurm jezelf in een van de grote opblaasbare ballen en ‘bumper’ je tegenstanders omver. En probeer zoveel mogelijk doelpunten te scoren. Hilariteit gegarandeerd! Bumperball is een erg leuk uitje voor scholen en heeft een hoge fun factor. Hierdoor liggen de leerlingen gegarandeerd dubbel van het lachen. Kortom: rennen, vallen en opstaan was nog nooit zo leuk!

Organisatie

De leerlingen worden in teams van ongeveer 6 personen verdeeld. Het spel speel je met 4 of 5 deelnemers tegelijk en dit gebeurt telkens in rondes van ongeveer 5 minuten.
Bij grote groepen is er de mogelijkheid om een wisselprogramma te hanteren met bijvoorbeeld de opblaasbare hindernisbaan of het rok voetbal.  De helft van de groep start dan met bumperball en de andere helft van de groep start met bijvoorbeeld de opblaasbare hindernisbaan. Hierna wisselen de groepen om.

Tijdsduur: 1 uur
Min. aantal personen: 25

Bumperball

  • Gebruik van de hilarische bumperballen.
  • Begeleiding door Rofra instructeur.
  • Speelrondes van 5 minuten met een wissel schema.
  • Ook is er een mogelijkheid tot een wisselprogramma bij grote groepen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Prijzen

25 t/m 50 pers.51 t/m 100 pers.
Bumperball
(min. lengte 1.50 m)
€ 13,50op aanvraag

Alle prijzen zijn per persoon en inclusief BTW en verplichte standaard ongevallenverzekering.

Tips

  • Combineer een hilarisch potje bumperball met een van onze andere activiteiten en creëer een (mid)dagvullend programma.
  • Sluit uw schoolreisje af met een gezellige barbecue speciaal samengesteld voor scholen.
  • Bumperball is ook leuk als onderdeel van onze zeskamp de sterrenslag. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden en meerprijs.

Opmerkingen

  • Het is mogelijk om bumperball op een andere locatie af te nemen, hier zit een meerprijs aan verbonden. Vraag hiervoor vrijblijvend naar de mogelijkheden.
  • Het is ook mogelijk om indoor bumperball te spelen. Indien je dit zou willen, zijn hier extra kosten aan verbonden voor het huren van een zaal.
  • De minimale lengte voor het bumperballen is 1.50 m.

Jullie zijn van harte welkom!

Hebben we je interesse gewekt en wil je graag een keer vrijblijvend kijken of wij de juiste partij zijn voor jullie jaarlijks terugkerend schoolreisje? Dan ben je natuurlijk van harte welkom! Je kunt ons bellen op 040 – 204 25 93  of mailen naar info@rofra.nl. Graag tot ziens!